0613329037 info@viaveerle.nl
Selecteer een pagina

Over mij

2020, het jaar waarin er zo weinig gebeurde en tegelijkertijd zo veel. Het jaar wat mij heeft doen besluiten om mijn hart te volgen. Dit was het begin van ViA Veerle…

Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.

Iedere dag was ongeveer hetzelfde…de Corona maatregelen werden soms wat versoepeld maar over het algemeen alleen maar aangescherpt. Het was het jaar van thuiswerken met een dreumes en weinig fysiek sociale contacten. Enerzijds was het lekker rustig en onthaasten. Anderzijds was het saai, eentonig en miste ik uitdaging.

Halverwege het jaar werd de rust wreed verstoord. Mijn lieve mama kreeg een verschrikkelijke diagnose. Uitgezaaide borstkanker, ongeneeslijk ziek. Zo, hupsakee, op ons bordje. Compleet uit het veld geslagen nam ik een poosje wat meer tijd voor mezelf om dit nieuws te verwerken.

Je gaat je van alles realiseren, alle clichés komen hierin aan bod. Het leven kan zo ineens voorbij zijn, haal ik wel alles uit iedere dag? Is dit het nou? Nee, dit was het niet. Ik was wel gelukkig maar het kon zeker beter. Ik miste uitdaging, werd geleefd en deed niet genoeg dingen die me écht blij maakten.

Tijdens een van mijn, tot daarvoor vrijwel altijd doelloze, social media scroll-sessies stuitte ik op het vak van Virtual Assistant. Dit was het, dit leek mij op het lijf geschreven, dit heeft zo moeten zijn! Iets waar ik eindelijk helemaal Veerle in kwijt kon.

Ik zal me even voorstellen

Ik ben Veerle Knol, getrouwd met Douglas en moeder van Dexter (2) en wij hebben samen twee honden, Billie en Felix.

Ik woon in het mooie Brabantse Oirschot. Geboren en getogen. Ik hou van mijn dorp. Ik ben hier opgegroeid in een groot, liefdevol gezin met een zus en twee broertjes. We hebben hier een mooie zorgeloze jeugd gehad.

Verder hou ik van eten, ik ben een echte Bourgondiër. Gelukkig hou ik ook van sporten, dat blijkt wel een gewenste combinatie. Ik heb vroeger op redelijk niveau gezwommen, speel al vanaf hele jonge leeftijd basketbal en ga graag hardlopen of mountainbiken.

 

Weetjes over mij

Klik naar rechts voor wat leuke weetjes over mij, om me nog beter te leren kennen.

Kluns eerste klas

Struikelen, dingen uit mijn handen laten vallen. Iedere dag. Tot grote ergernis van mijn man. Ik zelf heb het geaccepteerd, het hoort bij mij en ik kan er wel om lachen (nadat ik heb gekeken of iemand het heeft gezien) 

Ik hou van mannenhumor

Ik maak me vaak schuldig aan het lachen om echte mannenhumor (over vrouwen). Het zal wel de herkenning zijn gok ik.

Slapen

Ik hou van slapen maar ben wel een echt ochtendmens. Altijd voor de wekker wakker. Tenzij die wekker een peuter is om half 6…

Mediteren

Sinds een intensieve achtweekse cursus mediteren ben ik hier actief mee bezig. Het helpt me relativeren, tot rust komen en in het hier en nu leven. 

Adrenaline junkie

Ik ben bijna nergens bang voor. Bungeejumpen, sky-diven, in een kooi zwemmen met witte haaien, been there, done that.

Vrijwilligerswerk

Ik heb vaak en veel vrijwilligerswerk gedaan. Het meest trots ben ik op mijn werk in een opvanghuis voor kansarme kinderen in een sloppenwijk in Kaapstad. Gastlessen geven voor Unicef heb ik ook altijd met plezier gedaan. Momenteel zit ik in de organisatie van de Samenloop voor Hoop in mijn woonplaats.

Formule 1

Ik ben fan. Ik kijk ontzettend graag naar de Fomule 1, samen met mijn man. In 2019 waren we bij de legendarische winst van Max Verstappen bij de GP van Oostenrijk.

Verloofd!

En ondertussen ook getrouwd. Ik durf te zeggen dat ik het allermooiste huwelijksaanzoek heb gehad. Een droomaanzoek, tot in de puntjes geregeld op een strand op Koh Phi Phi tijdens een backpack vakantie

En jij hebt helemaal tot hier door geklikt

Dan ben jij wel heel nieuwsgierig. Dat is leuk! Ik ook naar jou. Ik leer je graag kennen. Neem gerust contact met mij op.

Wat ik het allerliefste doe is anderen helpen, enthousiasmeren en inspireren. Ik hou van problemen oplossen, structuur aanbrengen, organiseren, vooruitkijken en plannen.

Dat doe ik allemaal met een gezonde dosis humor.

Zolang ik me kan herinneren komen er al ideeën in me op om voor mezelf te beginnen, om te gaan ondernemen. Nooit heb ik de stap durven nemen. En dat terwijl dat ik over voldoende ondernemerskwaliteiten beschik;

Ik kan goed zelfstandig werken
Ik werk effectief en efficiënt
Ik ben een doorzetter en laat me niet zomaar uit het veld slaan
Ik ben creatief en innovatief

Ik ben een bom enthousiasme

Ik ben enorm gedreven

Mijn visie

Ik geloof in een wereld waarin iedere ondernemer de ruimte kan ervaren om alleen datgene te doen wat hen blij en gelukkig maakt, zijn talenten en passie volledig kan benutten en iedere ondernemer (dus ook ik) alleen maar doet wat ‘ie echt leuk vindt.

Mijn missie

 Ambitieuze, dienstverlenende ondernemers ontzorgen zodat zij (weer) rust en ruimte ervaren om alleen maar te doen wat zij echt leuk vinden. Ze kunnen zich weer focussen op persoonlijke en zakelijke groei en op alles wat er voor hen toe doet in het leven.

Dat is wat ik jou zo ontzettend gun!