0613329037 info@viaveerle.nl
Selecteer een pagina

Het was een doodnormale dag, zo een als alle anderen, midden in een wereldwijde pandemie en een lokale lockdown. De afgelopen tijd was pittig en dat is zacht uitgedrukt. Verschillende uitdagingen werden me voor de voeten gegooid.

Vaak moet er iets gebeuren, voordat er iets gebeurt.
Ik begaf me in onrustig vaarwater. Maar toen de storm wat ging liggen realiseerde ik me dat ik veel meer uit iedere dag wilde halen. Is het leven niet veel te kort om er niet alles uit te halen? Uit je comfort zone te treden? Elke dag dat doen waar je blij van wordt.

 Ik stuitte tijdens een van mijn, tot daarvoor vrijwel altijd doel- en nutteloze, social media scroll-sessies op het vak van Virtual Assistant. Dit was het! Dit leek mij op het lijf geschreven, dit heeft zo moeten zijn. Ik was echt meteen enthousiast.

Een periode van oriënteren, lezen, webinars, toch weer twijfelen en beren op de weg zien volgde. Maar eigenlijk wist ik het toch al?

Ik besloot de stap te nemen. Ik word Virtual Assistant.
Ik schreef me in voor de training van VA School, startte op 7 december en in een sneltrein tempo maakte ik grote sprongen in het ondernemerschap. Ik schreef me op 28 december in bij de KvK en m’n bedrijf bestond echt op 1 januari 2021. ViA Veerle was geboren. Ik heb in een korte periode veel over mezelf en mijn kwaliteiten geleerd maar het belangrijkste nog: ik weet wat ik wil, ik weet wat mij blij maakt EN ik weet hoe ik dat kan gaan verwezenlijken.  

Ik sta niet meer aan de zijlijn
Maar ik sta er middenin. Midden in mijn leven, mijn plannen en mijn dromen. Neemt niet weg dat het niet zonder slag of stoot gaat maargoed, wat gaat dat eigenlijk wel? En het hoeft ook helemaal niet zonder slag of stoot te gaan. Ik leer van iedere tegenslag en ik kan gerust zeggen; ik heb nog nooit in zo’n korte tijd zo’n grote groei doorgemaakt.

Ik ben er klaar voor
Of niet, want ben je dat ooit? Ik voel me in ieder geval gesterkt en ben meer klaar dan ooit om mijn dromen na te jagen en mijn visie werkelijkheid te laten worden;
Een wereld waarin iedere ondernemer de ruimte ervaart om enkel en alleen te doen waar zijn of haar hart sneller van gaat kloppen. 
Want het leven is veel te kort om bezig te zijn met wat je niet leuk vindt!

Ben jij benieuwd wat ik als Virtual Assistant voor jou en je bedrijf kan betekenen? Ik kan je helpen zodat jij weer tijd en focus hebt om midden in jouw leven en je onderneming te staan. Laat het me weten, er is meer mogelijk dan je denkt.