0613329037 info@viaveerle.nl
Selecteer een pagina

Een opgeruimd bureau is fijn. Opgeruimd bureau, opgeruimd hoofd. Misschien was je gewend altijd je bureau op te ruimen omdat het sociaal gewenst was op de plek waar je werkte. Dwingende ogen zorgden er wel voor dat je regelmatig je rommelige bureau opruimde, je kopjes en glazen weg bracht, geen verpakkingen liet slingeren, etc.

Al bijna een jaar zitten we allemaal thuis te werken, waar niemand er iets om geeft hoe jouw bureau erbij staat… Behalve jij! Een opgeruimd bureau heeft veel voordelen, dus snel aan de slag met deze 5 tips:

1. Met stip op nummer 1; digitaliseer je administratie. Schaf evt. een boekhoudprogramma aan zodat je al je rondslingerende bonnetjes, facturen en offertes gemakkelijk kunt digitaliseren en met een paar klikken per dag je boekhouding altijd up-to-date houdt. Hulp nodig? Ik kan je helpen structuur en organisatie aan te brengen in je administratie.

2. Doe je toch nog veel met pen en papier? Gebruik een mooie etui of een leuk pennenbakje

3. Hang een leuk prikbord boven je bureau. Hierop kun je al die notities die je aandacht nodig hebben goed in ’t zicht hangen en zijn ze van je bureau af. Je kunt je prikbord verder gebruiken om van je werkplek een gezellige, inspirerende werkplek te maken door hem zo vol te hangen als je zelf wil met inspirerende quotes, referenties van je klanten, mooie foto’s van je gezin, etc.

4. Zorg voor een fysieke inbox op je bureau. Het is onvermijdelijk om toch nog fysieke post of papieren bonnetjes of facturen te ontvangen. Zorg dat je deze (nog te digitaliseren) post kwijt kan in een fysieke inbox met meerdere vakjes.

5. Ben je voor de dag klaar met je werk, zorg dat alles weer in je pennenbakje of etui, op je prikbord, in je fysieke inbox of in je keuken belandt. Iedere dag eventjes opruimen, zo simpel is het.

Heb jij hulp nodig met het digitaliseren van administratie? Laat het me weten, ik kan je helpen.